Magic Moment

Je wilt jouw kracht kleur geven om zo aan jezelf en de wereld te laten zien hoe bijzonder en krachtig je bent. Deze persoonlijke kracht test maakt op een positieve manier jouw unieke kracht zichtbaar zonder je in een hokje te stoppen. Je ontvangt het rapport digitaal en krijgt een terugkoppeling met uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen over het rapport.


Magic in You

Je gaat jouw kracht kleur geven om zo aan jezelf en de wereld te laten zien hoe bijzonder en krachtig je bent. Je krijgt inzicht in jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je maakt hierdoor makkelijker keuzes en vergroot vol zelfvertrouwen jouw zichtbaarheid voor meer succes en geluk. Je ontvangt het rapport digitaal en in 4 sessies duiken we dieper in de kleuren en gaan we in op de betekenis voor jou. Zodat je moeiteloos van waarde kunt zijn, weet welk pad bij je past en zodat je leert om je persoonlijk leiderschap te versterken.

Big Magic

Een goede samenwerking en afgestemde communicatie binnen een team, dat is big magic.
Niet alleen je eigen kracht kleur geven maar die van het hele team! In deze workshop worden de talenten, verlangens en waarden die in een team aanwezig zijn in kaart gebracht. De kracht van een team inzichtelijk maken door middel van kleur. Een kleurrijke, verfrissende manier om je team te versterken.

Wat zeggen anderen...